BaazZ

Begeleiding van werk naar werk of van werk naar ondernemerschap.

BaazZ begeleidt werkend Nederland van loondienst naar loondienst of van loondienst naar zelfstandig ondernemerschap.

Begeleiding bij het vinden van een nieuwe uitdaging

Wie je ook bent, iedere dag zin hebben om naar je werk te gaan wil iedereen. BaazZ biedt begeleiding bij de overstap van loondienst naar loondienst of van loondienst naar ondernemerschap.

Gedurende de trajecten krijg je persoonlijke begeleiding van een vaste ondernemers- of loopbaanadviseur. De adviseur biedt volledig maatwerk en stemt het traject af op je wensen en behoeften, waarbij we altijd doorgaan totdat jij 100% tevreden bent.

Een traject bij BaazZ is uniek omdat er kosteloos geswitcht kan worden van traject. Mocht je de route van het ondernemerschap hebben gekozen, maar erachter komen dat deze route toch niet bij je past, dan kan er direct overgegaan worden op een traject naar loondienst (of vice versa).

Dé partner bij een reorganisatie, outplacement en duurzame inzetbaarheid voor werkgevers

Met de tevredenheidsscores van 9.5 onder onze klanten en een 9.0 onder opdrachtgevers helpt BaazZ al meer dan 15 jaar mensen naar een nieuwe uitdaging. Zo hebben we in deze jaren ruim 500 mensen begeleid van onder andere de NS, Achmea, Shell en de Volksbank..

In BaazZ vind je dan ook een team met ervaren ondernemers- en loopbaanadviseurs die altijd een extra stap zetten voor de medewerker en jouw organisatie. Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent.

Je krijgt hierdoor de garantie op goede klanttevredenheidsresultaten en een hoog uitstroompercentage. In een recent outplacementtraject heeft BaazZ bijvoorbeeld een slagingspercentage van 100% gerealiseerd met haar ondernemerstrajecten!

Samen met jou kijken we waar het vraagstuk ligt en hoe BaazZ daarin een oplossing biedt. Daarin volgen we jouw wensen en behoeften en stellen we een op maat traject op voor jouw medewerker(s). 

Neem contact op met Victoris Groep over BaazZ

Als je vragen of opmerkingen hebt over BaazZ, dan staan we voor je klaar om deze te beantwoorden. We verzoeken je om onze contactpagina te bezoeken voor de contactgegevens.

BaazZ