Over Victoris Groep

Impact maken in het leven van ondernemers door succesvol en duurzaam ondernemerschap voortdurend mogelijk te maken.

Altijd een geschikte adviseur die past bij de problematiek

Het ondernemerschap kent ups en downs. Zo is je onderneming het ene moment groeiende en heb je hulp nodig bij het opschalen, terwijl het andere moment financiële tegenvallers of je gezondheid jouw ondernemersdromen kunnen dwarsbomen.

Waar je ook staat in jouw ondernemersreis, met 125 adviseurs, ieder met een eigen specialisatie, hebben wij altijd de geschikte adviseur in huis die jou persoonlijk helpt de bedrijfs -en ondernemersproblematiek op te lossen.

Hierbij geven we de garantie dat we doorgaan totdat jij 100% tevreden bent.

De ondernemer en de onderneming staan centraal in de aanpak en oplossing

Iedere ondernemer en onderneming is anders. Daarom leveren we altijd maatwerk, waarin flexibiliteit en persoonlijke aanpak centraal staan.

We geloven dat wij de grootste impact op jou als ondernemer en jouw onderneming maken als we luisteren naar jouw wensen en behoeften en onze hulp daarop aanpassen.

Door deze aanpak komen we altijd tot adviezen en oplossingen die passen bij jou en jouw onderneming.

Hét ondernemersinstituut voor ondernemend Nederland

De Victoris Groep bestaat uit 10 labels, ieder gespecialiseerd in een specifiek thema omtrent het ondernemerschap.

Binnen de groep zijn 125 adviseurs werkzaam, ieder met een eigen specialisatie, waardoor we de expertise hebben om ieder bedrijfs- en ondernemersprobleem op te lossen.

Of het nu gaat om het laten groeien van een onderneming, re-integreren d.m.v. het ondernemerschap, van loondienst naar ondernemerschap, uitvoeren van haalbaarheidsonderzoeken en het ondersteunen bij het verhelpen van ondernemersschulden.

De Victoris Groep staat klaar om jou daarbij te helpen.