FBA Adviesgroep

Uitvoeren van haalbaarheidsonderzoeken.

FBA Adviesgroep adviseert in ondernemersregelingen, waaronder het Bbz en de wet Ioaz.

Onafhankelijk adviesbureau gespecialiseerd in ondernemersregelingen

FBA Adviesgroep is sinds 1998 een onafhankelijk adviesbureau gespecialiseerd in ondernemersregelingen, waaronder het Bbz en de wet Ioaz. Onze Bbz-adviseurs en ondernemerscoaches zijn allen zelfstandig ondernemer. Dat is de reden waarom we snel, deskundig, helder en vanuit praktijkervaring adviseren. Wij geloven dat ondernemers de gangmakers zijn van onze economie. Daar maken wij ons dan ook hard voor.

Voor wie werkt FBA Adviesgroep

Gemeentes, regionale diensten en ondernemers kunnen bij ons terecht voor het uitvoeren van levensvatbaarheidsonderzoeken en begeleidingstrajecten. Daarnaast ontzorgen we gemeentes ook met de inleen van Bbz-expertise. Wij onderscheiden ons in de branche met aantoonbaar korte doorlooptijden. Dit doen wij door levensvatbaarheidsonderzoeken veelal binnen 10 werkdagen af te ronden. Gemeenten, ondernemers én stakeholders weten zo snel en gefundeerd waar zij aan toe zijn. Onze werkwijze en kwaliteit waarborgen wij door middel van een geoptimaliseerde, beproefde en jaarlijks getoetste ISO-gecertificeerde werkprocedure.

Neem contact op met Victoris Groep over FBA Adviesgroep

Als je vragen of opmerkingen hebt over FBA Adviesgroep, dan staan we voor je klaar om deze te beantwoorden. We verzoeken je om onze contactpagina te bezoeken voor de contactgegevens.

FBA Adviesgroep