Interon

Het uitvoeren van ambtelijke werkzaamheden voor gemeentes in het kader van Bbz.

Interon is gespecialiseerd in het uitvoeren van ambtelijke werkzaamheden met betrekking tot het Besluit bijstandverlening zelfstandigen (Bbz 2004) en de Wet Inkomensvoorziening voor Oudere en gedeeltelijk Arbeidsongeschikt gewezen Zelfstandigen (Ioaz).

Hiermee zijn we op het gebied van het Bbz 2004 en de Ioaz de intermediair tussen ondernemer en gemeente. Zo voeren we voor de gemeente Veendam en de gemeente Pekela de Bbz-regeling uit. We geven voorlichting aan (startende) zelfstandigen, nemen de Bbz-aanvraag in behandeling en adviseren de gemeente met betrekking tot de Bbz-wetgeving.

De casemanagers van Interon zijn enerzijds gespecialiseerd in het Bbz 2004 en de IOAZ en hebben anderzijds aantoonbare affiniteit met het thema ondernemerschap. Hierdoor zijn we een uitstekende gesprekspartner voor zowel de (startende) ondernemer als ook de medewerkers van de gemeente. Het opleidingsniveau van de casemanagers is HBO/WO in een bedrijfskundige/bedrijfseconomische richting.

Neem contact op met Victoris Groep over Interon

Als je vragen of opmerkingen hebt over Interon, dan staan we voor je klaar om deze te beantwoorden. We verzoeken je om onze contactpagina te bezoeken voor de contactgegevens.

Interon