Motivity

Specialist in het uitvoeren van levensvatbaarheidsonderzoeken.

Motivity is een adviesbureau gespecialiseerd in zelfstandig ondernemerschap en beschikt over meer dan 20 jaar ervaring in advies, begeleiding en onderzoek. Onze adviseurs zijn goed opgeleid en komen uit het bedrijfsleven of zijn zelf ondernemer (geweest). Hierdoor zijn we goed op de hoogte van wat er allemaal komt kijken bij ondernemen.

Begeleiding voor ondernemers

We zijn er voor jou als ondernemer, wanneer je vastloopt in jouw ondernemersreis. Of er nu behoefte is aan een klankbord, behoefte aan advies over het bestaansrecht van je bedrijf of over een bedrijfsovername. Bij ons ben je aan het juiste adres. Ook wanneer je arbeidsongeschikt bent geworden en hierdoor anders moet gaan ondernemen, helpen we je graag met een passend re-integratietraject.

Ondersteuning voor gemeente

Motivity is een ondernemersspecialist met meer dan 20 jaar ervaring. We zijn breed inzetbaar en kunnen helpen een klant te re-integreren door middel van zelfstandig ondernemerschap, een onderneming toetsen op levensvatbaarheid of we nemen de Bbz-aanvragen voor je uit handen middels een deskundig interim medewerker.

Begeleiding bij re-integratie

Motivity is specialist op het gebied van duurzame re-integratie naar ondernemerschap en heeft jarenlange ervaring met het begeleiden van uitkeringsgerechtigden naar zelfstandig ondernemerschap in opdracht van het UWV. Ontvangt je klant een uitkering en wil hij/zij graag re-integreren via zelfstandig ondernemerschap? Dan begeleiden wij deze klant via een begeleidingstraject (Werkfit en/of Naar Werk) richting ondernemerschap.

Neem contact op met Victoris Groep over Motivity

Als je vragen of opmerkingen hebt over Motivity, dan staan we voor je klaar om deze te beantwoorden. We verzoeken je om onze contactpagina te bezoeken voor de contactgegevens.

Motivity