Ondernemersfactory

Plaats voor ondernemersvragen, het huren van werkruimte en volgen van workshops.

De Ondernemersfactory is gevestigd in Winschoten (Groningen) en is de fysieke plek waar we jou als (startende) ondernemers ondersteunen in het ondernemerschap. Hier staan onze ervaren ondernemersadviseurs elke dag klaar om jou te helpen.

Hier vind je de doorslaggevende en inspirerende adviezen die nodig zijn om een doorbraak te realiseren in je onderneming, zodat je succesvol gaat ondernemen.

De Ondernemersfactory is daarbij een plek waar interactie plaatsvindt tussen (lokale) ondernemers, waar we individuele krachten bundelen en iedere dag wordt werken aan het doorbreken van gewoontes om groei te realiseren.

IBIS-trainingsprogramma’s

Tijdens het IBIS-trainingsprogramma, dat je gedeeltelijk zelf samen kan stellen, heb je de mogelijkheid om coachingsgesprekken te voeren met onze ervaren coaches, iedere maand een interessante workshop te volgen, een vaste werkplek in ons kantoor te krijgen en gebruik te maken van de kantoorfaciliteiten.

Dankzij de accreditatie van het programma in het kader van de Groninger Ondernemersregeling door de Provincie Groningen, is de voucherregeling van toepassing op de IBIS-trainingsprogramma’s.

Dit betekent dat de helft van de kosten van het programma worden vergoed tot een maximum van 5.000,- euro. Deze subsidie wordt als voorschot uitbetaald.

Neem contact op met Victoris Groep over Ondernemersfactory

Als je vragen of opmerkingen hebt over Ondernemersfactory, dan staan we voor je klaar om deze te beantwoorden. We verzoeken je om onze contactpagina te bezoeken voor de contactgegevens.

Ondernemersfactory