Solvid Foundation

Stichting om mensen weer te laten participeren op de arbeidsmarkt.


Solvid Foundation wil bijdragen aan het welzijn van mensen. Samen zoeken we een passende oplossing om mensen in een uitkeringssituatie of mensen die dreigen in een uitkeringssituatie te komen weer in zijn of haar kracht te zetten.

Solvid Foundation helpt mensen een eigen inkomen te verdienen

De Solvid Foundation helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die graag willen werken maar dit om bepaalde redenen niet kunnen. Wanneer er bijvoorbeeld een laptop nodig is voor presentaties, online meetings, het ontwerpen van designs etc. kan er via een Solvid Foundation een laptop in bruikleen genomen worden.

Andere voorbeelden zijn: het financieren/faciliteren van opleidingen en trainingen en het financieren van een pruik of nieuwe tanden.

Onderneem actie

Solvid Foundation wil zoveel mogelijk mensen helpen en denkt in oplossingen in plaats van problemen. Ben jij of ken jij iemand die wordt weerhouden om de arbeidsmarkt te betreden of die dreigt van de arbeidsmarkt geraken, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Samen kijken we naar welke oplossingen mogelijk zijn, zodat jij of de andere persoon weer actief deel kan nemen aan de arbeidsmarkt.

Neem contact op met Victoris Groep over Solvid Foundation

Als je vragen of opmerkingen hebt over Solvid Foundation, dan staan we voor je klaar om deze te beantwoorden. We verzoeken je om onze contactpagina te bezoeken voor de contactgegevens.

Solvid Foundation