Solvid Ondernemen

Begeleiding van startende ondernemers vanuit een uitkering.

Solvid Ondernemen is dé specialist en marktleider op het gebied van re-integratie d.m.v. zelfstandig ondernemerschap.

Maakt ondernemen vanuit een uitkering mogelijk

Door middel van ondernemerstrajecten op maat helpt Solvid Ondernemen jou om vanuit een uitkering te re-integreren d.m.v. het zelfstandig ondernemerschap. Dit gebeurt via het Werkfit traject, waarbij de haalbaarheid van je bedrijfsidee wordt getoetst en de basis van de onderneming wordt gelegd, en via het Naar Werk traject, waarbij praktische begeleiding wordt gegeven gedurende de beginfase van je onderneming.

De trajecten worden afgestemd op basis van o.a. jouw bedrijfsidee, je persoonlijke wensen, je behoeften en je belastbaarheid. Onze ervaren ondernemersadviseurs verliezen daarbij nooit het menselijke aspect uit het oog en gaan door totdat je 100% tevreden bent.

Een passende optie wanneer loondienst niet lukt

Sinds jaar en dag wordt bij re-integratie ingezet op het vinden van een nieuwe baan in loondienst. Een zoektocht die soms eindeloos doorgaat, waarbij je soms werk gaat doen waar je niet gelukkig van wordt. Dit resulteert vaak in uitval of conflict, waardoor het proces weer van voren af aan begint.

Op het moment dat een baan in loondienst voor jou niet passend is, de juiste match uitblijft of als je altijd al de droom had om als zelfstandig ondernemer te starten, is er een oplossing: het ondernemerschap.

Het ondernemerschap biedt een nieuw toekomstperspectief en de mogelijkheid werkzaamheden, verdiensten en werkdagen in te richten die passen bij jouw situatie.

De marktleider in re-integratie

Sinds 2003 heeft Solvid Ondernemen al meer dan 10.000 mensen vanuit een uitkeringssituatie ondersteunt richting het ondernemerschap. Met 700+ ondernemerstrajecten per jaar en de successcores 98% bij een Werkfit traject en 76.5% bij een Naar Werk traject is Solvid Ondernemen het best scorende re-integratiebureau op het gebied van ondernemerschap. Met passie en trots werken onze adviseurs dan ook dagelijks om deze geweldige prestaties vast te houden.

Neem contact op met Victoris Groep over Solvid Ondernemen

Als je vragen of opmerkingen hebt over Solvid Ondernemen, dan staan we voor je klaar om deze te beantwoorden. We verzoeken je om onze contactpagina te bezoeken voor de contactgegevens.

Solvid Ondernemen