Advisorgroep

Uitvoeren levensvatbaar-heidsonderzoeken en begeleiden (startende) ondernemers.

Ondernemen is uitdagend en boeiend. Succes, dat wordt voornamelijk bepaald door het maken van de juiste keuzes. Maar wat zijn die juiste keuzes? Advisorgroep adviseert daarin, door naast jou als ondernemer te staan en deze keuzes zichtbaar te maken. Hierdoor kunnen alle mogelijkheden worden afgewogen met als resultaat het realiseren van groei in de breedste zin van het woord.

Begeleiding voor ondernemers in Noord-Nederland

Onze adviseurs zijn allen hoogopgeleid, zijn werkzaam (geweest) als ondernemer of hebben hun sporen verdiend in relevante sectoren. Vanuit die achtergrond kijken we niet alleen naar de zakelijke bedrijfsvoering, maar we bekijken de ontwikkeling van de ondernemer in brede zin. Hoe handel je als ondernemer binnen je bedrijf? 

Onze aanpak heeft meer dan 3.000 ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf vooruitgeholpen en aantoonbaar geleid tot meer rendement. Ook jou helpen we graag groeien.

De partner voor Bbz-aanvragen voor gemeenten in Noord-Nederland

Welke bedrijven hebben kans van slagen? In het geval van een Bbz-aanvraag is er als gemeente behoefte aan een partij met kennis van zaken en ervaring met ondernemers. Al vanaf 1995 zijn we betrokken bij gemeentelijke vraagstukken, zoals het beoordelen van financieringsvraagstukken en het uitvoeren van haalbaarheidsonderzoeken.

Door deze ervaring zijn wij in staat zeer gronding onderzoek te verrichten en een helder advies uit te brengen over of een uitkering en/of kapitaalinjectie verstandig is.

Neem contact op met Victoris Groep over Advisorgroep

Als je vragen of opmerkingen hebt over Advisorgroep, dan staan we voor je klaar om deze te beantwoorden. We verzoeken je om onze contactpagina te bezoeken voor de contactgegevens.

Advisorgroep